Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Produktiv morgon, dröm och PB!

Publicerad 2008-09-04 08:51:39 i I mitt huvud just nu.

Nu har jag suttit mig till ro. Man kan ju undra vad som tagit sådan tid. Det ska jag berätta för er.
Först och främst så kom en budkille lite efter åtta och hämtade ett paket. Sen så gjorde jag mina vanliga grejer som att dela ut posten, starta datorn, lägga ut tidningarna och ja ni vet, sånt man gör om man jobbar i en reception.
Men sen så visade det sig att kaffemaskinen inte fungerade korrekt. Ingen varm mjölk ville komma ut.
Så jag började meka med den och efter 5-6 minuter så fungerade den igen.
Ett tag fick jag visserligen panik för att jag trodde att jag haft sönder den eller liknande.
Sen så hade det kommit ovanligt mycket "skräppost" så jag var tvungen att ta min lilla vagn och gå till pappersinsamlingen och tömma.
Aaa och nu sitter jag här. Det låter ganska fjuttigt när man skriver ner det faktiskt, men i vanliga fall brukar jag sitta på min rumpa klockan 8.15 och idag var det 8.45 så det känns som att jag kommer få en produktiv dag vilket är bra!

Inatt drömde jag en väldigt verklig dröm. Jag var i Malmö och hemma hos Patrik. Det var en fin dröm och det var jobbigt att vakna och inse att han inte var där med mig.

Aaaa och igår.. igår så såg jag ääääntligen Prison Break! Det har inte gått att ladda ner på min dumma dator (bara avsnitt 2) men igår så hittade jag en sida online som visade det!!!! Det var väldigt bra, men det händer för mycket! Jag blir tokig. Jag ska inte avslöja något här men bra är det fortfarande.
Varje säsong är liksom ett nytt uppdrag eller vad man ska säga och på något sätt så känns det som att det börjar knytas ihop lite granna nu. Så jag hoppas att detta är den sista säsongen så att Michael och resten av packet kan få leva lyckliga i  alla sina dagar  nån gång!!!!
Längtar redan till nästa avsnitt, men då kommer det bara vara ett, nu var det ju dubbelavsnitt. Så smart av dom. Man blir liksom beroende. Aaaaah!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela