Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Tvspel och epilerade ben.

Publicerad 2008-11-07 11:47:08 i I mitt huvud just nu.

Igår försökte vi oss på att epilera mina ben. Det var smärta utan dess like.
Jag skrek rakt ut av smärta och Patrik bara skrattade och vägrade fortsätta, men jag tvingade honom och vi höll på en stund till, tills att jag inte stod ut längre.

Innan dess hade vi fått vansinnesåka och byta en klänning åt fru Åkesson eftersom att hon och herrn skulle iväg på invigningen av Malmös nya arena och klänningen hon skulle ha på sig gick sönder i blixtlåset.
Så jag ringde  MQ och dom hängde undan klänningen och morbror Hansson körde oss som en galning till köpcentret och där sprang vi in och bytte till en hel klänning och hem igen och på med klänningen och försiktigt med dragkedjan och så in i bilen (med mig som chaufför denna gången) och gasen i mitten och så bar det iväg till galan.
Vi släppte av dom klockan 17.58 och 18 började det så snacka om mitt i prick i tiden.

Nu sitter Patrik och spelar tv-spel och det går inget vidare för honom, så jag ska snart hjälpa.
Jag är tillbaka på jobbet på måndag och då jäklar ska jag ta igen allt jag missat att blogga om och bli som vanligt igen.


Ikväll ska vi iväg till morfar och Åse (Patriks) och äta lamm. Det vet jag inte om jag har ätit förr men jag är säker på att det är gott även om man sjunger att det smakar som kofta.
Imorgon så kommer grabbarna över på lite fira-Patrik igen och så kanske vi spelar lite poker på Patriks hemmagjorda skitsnygga pokerbord!

Vi var btw på IKEA och jag köpte massa inredningsgrejer så mitt hem kommer vara väldigt fint inrett med väldigt få möbler...
Jag ska ringa mormor min någon dag och se om jag kan komma dit på middag och se om hon har någon möbel som jag vill ha.

Nu vann Patrik spelet så nu är han glad igen. Jiiihaa :) Bra jobbat!!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela