Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Tillbaka pa jobbet.

Publicerad 2008-03-24 14:55:10 i I mitt huvud just nu.

Mandag igen efter en harlig helg.
Pasken var trevlig med pasklunch hos 506 fast utan tetts.
Fredagen var fiasko men jag orkar inte alta det mer... jag ska snart hem och da far man kanna sig sa vuxen som man faktiskt ar. Alltsa hem till Sverige.
Jag trodde att bade C och A skulle vara tillbaka fran sina springbreaks idag men det verkar inte sa. Hittills ar det bara jag som sitter har.. som vanligt.
Jag mar ganska illa, jag missade bussen for att den var 4 min for tidig och for att jag skulle ta bort mitt nagellack. Sa jag fick ta tunnelbanan, och nar jag gick den langa vagen sa borjade jag ma illa. Riktigt illa sa att det kandes som att jag skulle krakas. Men nu kanns det battre.
Jag fick just veta att det kommer en ny intern pa torsdag, men da ar inte jag har. Sa jag missar en lunch. M blev helt upprord och sa att jag borde komma in och ata lunch anda, eller sa kan jag komma in pa torsdag och vara ledig pa fredag eller onsdag.. haha han vill verkligen att jag ska ha gratis lunch...

Nu ska jag satta igang och jobba.

Kommentarer

Postat av: Emelia

Publicerad 2008-03-24 15:38:43

Ah, jag är också enda internen idag, tror de andra är lediga för påsk.
Gör att det nästan är segare. Usch hoppas att ditt illamående går över helt.

Och på tal om gratisbio så är det så att jag får gratisbiljetter från mitt jobb. Om jag får det igen så ska jag fråga dig om du vill följa med ;-)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela