Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Uppdate.

Publicerad 2008-06-05 15:37:48 i I mitt huvud just nu.

Har hittat mig en ny hemsida att spendera tid på. Mycket roligt faktiskt.

http://www.nordskol.org/ordbog/

Alltså det är ju kul för att man lär sig.. Och ja för att sitta och uttala orden på norska högt för sig själv. Jag fnittrar lite ibland.

Idag har jag hjälp mr. VD. Det har gått bra! Jag har en ny favorit-anställd här. Eva heter hon och hon har stora planer för mig! Jag berättade lite igår om att jag pluggat journalistik och marknadsföring i USA och idag föreslog hon att jag kan få översätta engelska pressreleaser till svenska och i framtiden skriva dom pressreleaserna som Svenska sidan släpper ifrån sig!

Jag blev helt till mig av glädje och hon berättade att dom betalar PR-firmor för att göra sånt och att det verkligen skulle uppskattas om jag ville göra det. Vilket jag självklart vill.

Hon tycker även att jag skulle passa bra som mingel-tjej på olika kundfester som är bra för företaget om man har någon på. Ibland kommer jag att få hjälpa henne att göra inbjudningskort och annat skoj också!

Hon sa att jag gärna får hjälpa till när som helst. Sen på lunchen sålde jag in mig själv till andra på företaget också. Jag sa att jag gärna hjälper till med att skriva saker och översätta texter dom dagarna jag sitter i repan och många blev glada och sa att det skulle underlätta för dom (och ge mig mer!!).

Ja det känns bra. Jag mår bra. Jag sprattlar typ i hela kroppen. Jag känner att det är dags att åka till Patrik tror jag.

Just nu roar jag mig med att sortera visitkort i bokstavsordning. Det är ganska kul. Jag ska såsmåning om lägga in dom i datorn som kontakter och då sorterar dom sig själva.. Men jag tycker att det är kul och känner att jag behöver en terapiarbetespaus från datorn.

Jag ska äta på donken på Arlanda. Jag har planerat det redan. För OM jag dör (jag drömde om spindlar och det betyder död) så vill jag att min sista måltid ska ha varit på McDonald's..

Alltså det är verkligen sjukt varmt ute idag. Imorse när jag kollade på termometern så stod den på 14.3 och det brukar vara runt 19 på morgonen när jag går upp så jag tänkte att det var kallare idag.. Så jag var beredd på att vända och hämta jacka när jag gick ut genom dörren. Men när jag väl kom ut så var det extremt varm redan klockan 7 på morgonen.

Sen gick jag två vändor till posten under förmiddagen och jag var typ helt svettig när jag kom tillbaka. Och det tar ca 2 min att gå dit och tillbaka. Jag skulle gissa att det är minst 28 grader i skuggan... så man kan ju tänka hur varmt det är i solen då.

Dessutom så var det massa studenter och familjer utanför vår entre eftersom att det ligger ett gymnasium mittimot. Så jag blev nostalgisk och gick ut en sväng igen. På ett av flaken som stod och väntade på att studenterna skulle hoppa upp stod det "Är du dum mot mej, rakar jag dej".

Först fattade jag ingenting, men sen så kom jag på att det måste vara en frisörklass så jag frågade en mamma (eller nåt) och hon bekräftade. Då skrattade jag. Ganska smart. Bäst att man inte är dum mot frisörer i fortsättningen då :)

Nej nu ska jag ta och fortsätta arbeta.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela