Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Lunchkval

Publicerad 2008-08-26 11:52:11 i I mitt huvud just nu.

Jag tror att jag har bestämt mig för att jag ska äta på McDonald's idag. Det var år och dar sen känns det som och jag är hemskt sugen på deras cesarsallader. Mmm yummi. Eller på sexpackochcompany. Vi får se, isånnafall kan jag ta sidesallad och då får jag den underbara vinegretten! Yummi :)
Gud det märks att jag inte varit där på ett tag... fast det kanske ska bli sallad med tanke på att jag ligger i hårdträning nu igen...!
Hungrig är jag iaf och på ica är det alltid sån kö när man kommer precis efter klockan 12.
Hoppas på bättre lycka på Donken :)


Just det. Pratade med Stina och Lillian igår och nu är det bestämt att vi åker till Halmstad på lördag. Fast hur vi tar oss dit har vi inte bestämt än. Det roligaste skulle ju vara hyrbil men det har typ blivit det dyraste alternativet, så kanske blir det buss, kanske blir det tåg. Jag hoppas på bil men vill inte lägga ut halva lönen på det...! hihi.

Det var lite lustigt när jag ringde till dom små bönderna igår... för Lillian följer ju mitt liv här och visste redan att samtalet skulle komma.. haha.
Så nu ska jag slå en pling till Ronny på lunchen och se om hon fortfarande vill vara med :)

uuuuh hungrig hungrig!!!
Måste tiden alltid gå så segt när man väntar på mat?

Kommentarer

Postat av: Bobby

Publicerad 2008-08-26 18:34:06

Pia! Du som uppdaterar bloggen varje dag (utom på helgerna, fy på dig!) borde väl veta bättre än att ta åt dig när jag kritiserar bloggare som aldrig uppdaterar? :) Förutom din helgslapphet så är jag nöjd med din bloggaktivitet. You go girl! Vad var det du lärde dig om mig förresten?

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela